W tym roku w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 3 „Święto Czekolady” obchodzono 4 kwietnia.
Z tej okazji uczniowie mieli możliwość wzięcia udział w konkursie kulinarnym
„Potrawy z dodatkiem czekolady lub z dodatkiem kakao”.
Do konkursu przystąpiło 18 osób. Przygotowane przez młodzież wyroby zachwyciły dbałością o estetykę podania, a nade wszystko doskonałym smakiem.
Jury w składzie: p. Beata Bisewska, p. Agnieszka Jeromin i p. Magda Molenda, miało trudne zadanie dokonania wyboru laureata konkursu.
Ostatecznie wyróżniono następujących uczniów:
- Agatę Modrzyńską z kl. 2 G za „Elegant Chocolate”
- Oliwię Topór z kl. 3GTu za „Mus czekoladowy na biszkopcie z wiśniową frużeliną”
-Darię Abramowicz z kl. 3GH za „Ciasto czekoladowe bez mąki”.
Wszystkim uczestnikom serdecznie gratulujemy i składamy podziękowanie za chęć włączenia się w obchody ŚWIĘTA CZEKOLADY.
Organizatorzy: Beata Zbień, Agnieszka Runewicz-Burczyk, Małgorzata Pilipiec.
„Potrawy z dodatkiem czekolady lub z dodatkiem kakao”.
Do konkursu przystąpiło 18 osób. Przygotowane przez młodzież wyroby zachwyciły dbałością o estetykę podania, a nade wszystko doskonałym smakiem.
Jury w składzie: p. Beata Bisewska, p. Agnieszka Jeromin i p. Magda Molenda, miało trudne zadanie dokonania wyboru laureata konkursu.
Ostatecznie wyróżniono następujących uczniów:
- Agatę Modrzyńską z kl. 2 G za „Elegant Chocolate”
- Oliwię Topór z kl. 3GTu za „Mus czekoladowy na biszkopcie z wiśniową frużeliną”
-Darię Abramowicz z kl. 3GH za „Ciasto czekoladowe bez mąki”.
Wszystkim uczestnikom serdecznie gratulujemy i składamy podziękowanie za chęć włączenia się w obchody ŚWIĘTA CZEKOLADY.
Organizatorzy: Beata Zbień, Agnieszka Runewicz-Burczyk, Małgorzata Pilipiec.